Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Audiència Pública sobre la situació actual de la Platja del Litoral
Informació Platja del Litoral
Quant a aquest procés
L'Audiència pública tindrà lloc el 20 de juny a les 19.00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament
Prèviament es poden formular preguntes a l’alcaldessa atenent al tema que es presenta.
Una audiència pública és un mecanisme de participació a través del qual es té la possibilitat de rebre de l'administració municipal informació de les actuacions polític-administratives, així com presentar i debatre propostes amb relació a una determinada actuació pública i proposar a l'adopció de determinats acords. Es realitza de forma verbal, en unitat d'acte i al desenvolupament de la qual pot assistir-hi la ciutadania.
Aquesta audiència pública té la finalitat de presentar i d'informar sobre la situació actual de la Platja del Litoral, amb aquest ordre en la sessió:
a) Presentació i exposició inicial per part de l’alcaldessa.
b) Respostes a les preguntes que s'hagin formulat prèviament per la Plataforma Decidim per Sant Adrià.
c) Durant la sessió es podran formular preguntes per escrit.
L'audiència té una durada prevista de 90 minuts, durant les quals es respondran el màxim de preguntes possible.
Com participar?
Es poden formular preguntes per dos vies:
1. Mitjançant la Plataforma Decidim per Sant Adrià a partir del dia 3 de juny.
Les preguntes es formularan per escrit i es recolliran a la mateixa sala.
Es prega correcció en totes les preguntes, així com entre les converses dels participants. No s’atendran aquelles preguntes que continguin insults o comentaris ofensius.
Com i quines preguntes es respondran?
A la sessió de l'audiència, l'alcaldessa, amb el suport del seu equip, respondrà totes aquelles qüestions relacionades amb el tema de l'audiència.
Les preguntes que no corresponguin amb el contingut de l'audiència, es respondran per altres vies.
A partir del dia 25 de juny, tant les preguntes formulades en format digital com les recollides a la sala es publicaran a la plataforma amb la indicació del minut d’emissió a on s’ha donat resposta.
No pots assistir a l'audiència?
Si no pots assistir a la sessió, la podràs visualitzar a partir del dia 21 de juny, en aquesta mateixa plafaforma. En aquest cas no cal registrar-se.
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.
Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.
Compartir