Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

4.11 Equipaments esportius municipals:

Avatar: Carlos Canales Bonilla Carlos Canales Bonilla

PERSONA/ENTITAT/GRUP: Carlos Canales

PREGUNTA:

A la majoria de barris s’hi faran inversions en materia d’equipaments esportius, però no hi deixeu constàncai de cap equipament a desenvolupar, encara que de menor dimensió, per al barri de la Catalana a nivell esportiu, quan no hi ha cap equipació pública o d'accés restringit per a la pràcitca esportiva en tot el seu espai.

Per altra banda, i ja a nivell general municipal, voldria resposta en relació a si realment, equipar i mantenir 3 grans equipaments esportius de model CEM (Centre Esportiu municipal) en un municipi que no arriba als 4km2 i uns 40.000 habitants té sentit des d’un punt de vista d’eficiència i eficàcia a la que està obligada l'administració local per legislació. Veient altres municipis de similars característiques i el seu número de centres municipals esportius, i tenint en compte que 3 equipaments son probablement massa oferta per pocs usuaris (caldria fer un estudi d'ús i viabilitat a llarg plaç), ¿no tindria més sentit enfortir algún dels equipaments que ara mateix son funcionals (per exemple, un a cada marge del riu, com a màxim) per millorar-los i fer-los més competitius i amb millors serveis i qualitat, que no mantenir tots tres? I en relació amb això, ¿no tindria més sentit enfortir més la connectivitat urbana existent per les pròpies barreres del municipi entre els barris i que siguin més accesibles (p.e. carrils bici d’accés, bus urbà ràpid i eficient, parkings gratuits per usuaris, entre altres opcions)?

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir