Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Tal i com es va publicar al document d’intencions sotmès a consulta pública, la proposta de Modificació puntual del Pla General Metropolità al nucli antic de Sant Adrià de Besòs que se sotmeti a tràmit haurà de donar compliment a un doble objectiu:

  • Establir una regulació urbanística específica i clara pel nucli antic de Sant Adrià de Besòs, als efectes de reconèixer, posar en valor i millorar el nucli antic per a la seva preservació i regeneració.

  • Redistribuir els sistemes d’equipaments i dotacions perquè responguin a la realitat i necessitats actuals, resolent alhora alguns problemes de desenvolupament i regeneració del barri.


D’acord amb això, la proposta, que s’haurà de concretar mitjançant la documentació vinculant corresponent en forma de normativa i/o documentació gràfica, haurà de regular les condicions urbanístiques necessàries per evitar la pèrdua dels valors i característiques urbanes tradicionals del nucli antic (estructura parcel·lària, arquitectònica i edificatòria), garantir que les parcel·les privades puguin tenir accés des d’un espai qualificat urbanísticament de vial, redistribuir els sistemes perquè responguin a les necessitats actuals i suprimir la reserva prevista per a l’execució d’una autopista en el marge esquerre del riu Besòs, guanyant aquest espai com a zona verda per l’ús i gaudi de la ciutadania.

L’instrument urbanístic més adequat per assolir aquests objectius i corregir o solucionar els problemes detectats que es pot impulsar des de l’administració local és la modificació de planejament general prevista.

Amb la qual cosa, es rebutja la proposta "Objectius incerts".

El cap del Servei de Territori

Objectius incerts

Avatar: Carles Carles Rebutjada

NOM PERSONA/ENTITAT:

Carles

OPINIÓ:

Els objectius finals que s'esmenen al document no son clars, no s'en sap ben be el que es vol aconseguir realment amb aquesta modificacio.

Quin son els equipaments o recalifcacions de sol que es volen fer al casc antic?

S'hauria de ser precis en la finalitat real daquesta modificacio, es a dir que passa si no es dur a terme?

JUSTIFICACIÓ:

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir